Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 28, 2005

Zeebeving



Googlewhack:


avondwinkel penguin amsterdam






In hoeverre bent U autistisch aangelegd? http://www.wired.com/wired/archive/9.12/aqtest.html
Laat me weten wat U scoorde, dan laat ik mijn score wel weten...


(Via Jolie
)



Heerlijk, zo'n dagje van uitslapen gevolgd door klussen in huis. U kent dat vast wel: er zijn een heleboel van die klusjes die op zich maar een paar minuten tijd kosten maar waar U als een berg tegenop ziet. Maar in de wetenschap dat de kinderen in veilige handen zijn kun je jezelf oppeppen en de benodigde energie bij elkaar garen om de klusjes in kwestie te volbrengen. Nadeel van de boel enigzins overhoop halen, herindelen, sorteren en vervolgens opruimen vind ik altijd dat dat initieel meer rotzooi met zich meebrengt dan oplost. Daar moet ik mij dan maar even doorheen bijten. In ieder geval kan ik strakjes met een voldaan gevoel gaan slapen. En U?


Wie minder goed zullen slapen zijn de mensen die bang zijn voor een nieuwe tsunami als gevolg van de aardbeving vandaag niet ver van de kust van Sumatra. Moedertje Natuur doet weer flink haar best. Wil zij ons iets vertellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!