Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 07, 2005

Forum




Googlewhack:

rollatorbewijs



De pas overleden telg uit het geslacht Grimaldi en weduwnaar van Grace Kelly aka Prinses Gracia,
wordt door George Junior geprezen om zijn voortrekkersrol bij het populair maken van het systeem van kapitalisme. Dat klinkt inderdaad wel logisch. Zal de Amerikaanse president nu genegen zijn van zijn land een Monaco in het groot te maken? Als hij dan nog maar wel even een paar Stephanie's produceert...;-)


Ja, het zijn drukke tijden voor de hoogwaardigheidsbekleders. Op de agenda staan de uitvaart van de Paus, het huwelijk van kroonprins Charles en zijn Camilla én de uitvaart van Prins Rainier III van Monaco. Dat wordt dus diep in de buidel tasten voor alle beveiligingsmaatregelen. Gelukkig maar dat het anti-terroristen-potje zo vol zit want waar zou men anders al die miljoenen vandaan moeten halen? Uit de zorg? Uit het uitkeringenstelsel? Uit het onderwijs?

In ieder geval blijkt het budget niet eens toereikend genoeg om zelfs een nep-terreurdreiging goed te laten aflopen. Hiermee doel ik uiteraard op operatie "Bonfire" van gisteren. De vermoedelijke terrorist Samir A. wordt vrijgesproken omdat hij alleen maar plannen heeft gemaakt om dingen op te blazen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik in mijn jongere jaren ook wel'ns plannen heb gemaakt het kabinet omver te werpen en de wereld te laten zien dat ik het beter weet. Daarentegen had ik geen explosieven in huis, noch blauwdrukken van mogelijke doelen. Maar waar leg je die grens precies? In hoeverre moeten plannen serieus worden genomen? Misschien heeft U wel'ns een hakmes gezien en daarbij eventjes heel sterk aan Uw ex gedacht. Maakt dat U meteen tot een potentiële moordenaar die preventief gearresteerd dient te worden?


Het is wellicht een beter idee om te stoppen met het proberen te stoppen van terroristen (dat is namelijk geheel onmogelijk: er moet wat gedaan worden aan de OORZAKEN van terrorisme) en het geld gebruiken om de Nederlandse Spoorwegen weer goed functionerend te krijgen om ellende zoals vandaag rond Utrecht voor te blijven.



Sinds vandaag is er overigens weer een forum ter beschikking. Speciaal voor de liefhebbers...
Klik op de titel van dit stukje of op het betreffende woord in de linkerkolom.





Uit de tuin is een plastic kruiwagentje verdwenen waar m'n meiden graag mee spelen. Daarnaast is er een tulp met grof geweld uit de aarde gerukt en is van een andere tulp moedwillig de nog niet volgroeide knop afgebroken. Er is een groep mensen die vind dat alles waar geen slot op zit hun bezit is en "wat niet van jou is mag je vernielen" lijkt hun levensmoto. Op deze groep mensen mag wat mij betreft actieve euthanasie worden toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!