Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, april 11, 2005

Generatiekloof





"Wetenschappelijk gezien bestaat oneindigheid maar technisch gesproken niet."



-"Eh, Fer? Ik ben even plassen...""





Een man zet zijn fiets neer bij de ingang van een bioscoop en komt erachter dat hij het slot thuis heeft laten liggen.
Als oplossing voor zijn problem plakt hij een briefje op zijn fiets:"Deze fiets NIET jatten of anders...Mohammed Ali." Na afloop van de film ontdekt hij dat zijn fiets toch is gestolen. In plaats ervan hangt er een briefje op de muur:"Probeer mij maar in te halen...Bernard Hinault."


"Wie is Bernard Hinault?" vraagt de jongedame. *Zucht* Ik wordt oud, vrees ik. Er dreigen enorme communicatiekloven tussen mij en de jongere generatie;-)




Vandaag ging collega Jennifer ziek naar huis zodat ik met alleen collega Lieke samenwerkte en met haar en de kinderen genoot van de belofte van een mooie zomer op het Valeriusplein in Amsterdam-Zuid.



Weet nog steeds niet zeker of en zo ja hoelang ik blijf werken in de kinderopvang maar ik doe m'n best om positief te blijven. Zo ontving ik een uitnodiging om de premiere bij te wonen van de pilot van een videoclip rond een nummer van Spinvis: In de staat van Narcose. Het extra coole hieraan is dat wellicht ook de zo goed als beroemde filmmaakster Janice Pierre op dit feestje aanwezig zal zijn.


Wij kwamen haar tegen op de weg terug van karate-les en zij was meteen geïnteresseerd. Leuk toch? Ook leuk was dat ik eerder op de avond een buurvrouw uit de nood heb mogen en kunnen helpen: alwéér een goede daad verricht!


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Wally Tax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!