Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 09, 2005

Gezinnetje



Googlewhack:

"Carmen en Eef"




"Elke dag is het weer morgen." Eva wordt al net zo wijs als haar grote broer...;-)

Voordat de regen doorbrak hebben wij nog heerlijk gespeeld in het Oosterpark.
Vooral de kabelbaan was een groot succes. Bij een filiaal van een landelijke keten van snoepwinkels wat verantwoord snoep gehaald voordat wij naar de bibliotheek gingen en collega Claar tegenkwamen. De rest van de dag gewoon heerlijk relaxt gezinetje gespeeld. Compleet met een vrouw in huis die op bed lag te lezen terwijl ik kookte, de kinderen onderhield, de afwas deed en voor haar koffie zette terwijl ik voor Ferdinand een tweede portie spaghetti regelde. Dit keer was het buurvrouw Angélique die de rol op zich nam van Vrouw des Huizes. Veel meer dan wat ik vandaag had hoef ik ook eigenlijk niet: voldoende geld voor boodschappen, een paar kinderen die zichzelf vermaken en een aardige vrouw in bed die waardeert wat ik voor haar en de kinderen doe.
Simpele wens toch eigenlijk. Maar waarom is het dan allemaal zo moeilijk? De praktijk is namelijk heel anders.


Dat de praktijk van het samenzijn heel anders is weten ook Charles & Camilla. Haar schoonmoeder is het niet eens met hun huwelijk en haar ex-man schijnt het niet leuk gevonden te hebben dat zijn toenmalige vrouw door Charles was geschaakt terwijl zij nog netjes getrouwd was. Zo heeft iedereen wel'ns wat tegenslag te verwerken. Neem bijvoorbeeld al die arme kamerleden die niet kunnen rondkomen van 86.000 euro per jaar en zich verplicht voelen bij te klussen voor een bedrag tot ongeveer 40.000 euro. Daar moet je toch een diep medelijden voor voelen. Niet dan?


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Anton Heyboer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!