Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 14, 2005

Moe



Googlewhack

"menselijke hersenpan"



Wat een doetjes zijn dat bij de KLM zeg! Zomaar overstag gaan nadat Amerika dreigt geen toestel van KLM meer over hun grondgebied te laten vliegen. Eigenlijk moet "Europa" een vuist maken en de VS van A zes maanden compleet negeren. Zes maanden lang geen goederen leveren of aannemen, geen beurshandel, geen informatie-uitwisseling. Ben benieuwd hoe de leiders van het land der paranoïden dat zullen vinden. Lachen, toch? Frits Bolkestein zal tegen een boycot van Amerika zijn gezien zijn vrij recente optreden dat het Europees Parlement in discrediet bracht. In zijn eigenste eentje besloot Herr Frits namens "Europa" dat de Amerikanen het recht hadden de Europese privacywetgeving te negeren.



Nu heeft de voormalig VVD-topman wel meer leuke ideetjes. Wat te denken van zijn plan om het Polen mogelijk te maken in Nederland te werken tegen de in Polen geldende arbeidsvoorwaarden? Deze "dienstenrichtlijn"
zou goed zijn voor de marktwerking. 'tuurlijk. En Michiel Smit
gaat volgende week trouwen met zijn Marokkaanse homo-vriendje.



Voor het eerst sinds tijden weer een volle dag gewerkt. En dan bedoel ik ook volle. Van kwart voor negen tot kwart over zes. Zonder pauze als zodanig. Toch mocht ik van m'n zoon de training vanavond niet overslaan:"Sporten is goed voor je, pap!" Vandaag is deze Terrebel's toestand van "zijn" derhalve te omschrijven met één klein woordje. En U mag raden welk woordje dat is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!