Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 24, 2005

Vintage


TMF lijkt het normaal te vinden om mensen op te lichten: De pers wist al voordat de uitslag bekend zou worden dat Marco Borsato "Artist of the Decade" werd. Het stemmen per SMS tijdens de uitzending door duizenden mensen gebeurde dus voor de kat z'n kont. Zacht gezegd zijn zij opgelicht. Ik ben benieuwd hoe het OM reageert op aangifte van dit misdrijf door SP-kamerlid Jan de Wit. Aangifte doen bij de politie mag dan een wat overtrokken reaktie zijn, het is wel degelijk goed dat dit soort praktijken aan de kaak wordt gesteld.





Met Ferdinand veilig bij oma kon ik mij weer helemaal laten gaan bij de spel-oefeningen met de Rocky Horror cast. We waren maar met z'n viertjes, Tom, Georges, Claudia en ik maar dat maakte het plezier in het samenwerken er niet minder om. Vervolgens een verjaarscadeautje uitgezocht voor goede vriend Erwin om later op de avond bij hem thuis te genieten van het gezelschap van Hesje B, Peter J, Frans en eerdergenoemde Erwin. Het is weer een ouderwets latertje geworden maar gelukkig was er een visagiste aanwezig bij de fotoshoot vandaag.
Het werd een welbesteede middag. Student Chris was blij met mij en de jongedame die ik voor de fotosessie in het kruis moest tasten. (Soms is het zwaar afzien hoor, dat modellenwerk!) Niet alleen houd ik leuke herinneringen over aan de shoot maar ook een uitbreiding van de betreffende CV én het Vintage-shirt dat ik voor de gelegenheid diende te dragen.

Bovendien lijkt de Godin van de Lente zich weer tijdelijk gevestigd te hebben in ons fraaie land en staat mijn hangmat weer gebruiksklaar te wezen. Daarin liggende het zesde boek voor dit kalenderjaar uitgelezen. Ik lig weer op schema wat betreft m'n streefaantal te lezen boeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!