Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juni 11, 2005

Ernst

Ernst


Het voetbalteam van Benin hield twee minuten stilte indachtig vanwege het voortijdig overlijden van hun keeper: die was gestenigd vanwege slecht presteren...Geen wonder dat de betreffende voetballers het vuur uit de sloffen lopen om koste was kost een goede prestatie neer te zetten.
Het gebruikte systeem vind ik persoonlijk wat rigoreus maar een afgeleide moet ook hier kunnen werken. Misschien zoals het in het bedrijfsleven gaat: wie niet voldoende presteert krijgt geen contractverlenging.


Wie zich geen zorgen hoeft te maken over verlenging van zijn contract is Alain Robert, bijgenaamd Spiderman, die dit keer een wolkenkrabber in Hong Kong met de blote handen bedwong. Volgens mij is hij geen lid van de Fathers for Justice maar gaat het daar om een andere Spiderman. Wat er waar is van de geruchten over een schisma binnen de Engelse tak van deze organisatie is mij nog neit bekend. Wellicht is het zo dat ook binnen deze organisatie mensen zitten die over de eigenschap bezitten dat zij wel eens ruzie maken...We wachten rustig af.



Eva wilde haar blokken niet opruimen. Totdat Ferdinand ingreep:"Stel je voor dat alle blokjes autootjes zijn en de zak waar ze in moeten is de garage..." Binnen tien minuten waren alle "autootjes" in de "garage". Goed, niet?


Minder goed is het verlies van ook de tweede vijvervis. Nu weet ik dat de buurtkatten graag loeren op de inhoud van mijn bescheiden vijver maar die is overspannen met een net dat is vastgepind met een soortement van tentharingen. Kent U katten die moedwillig tentharingen (kunnen) lostrekken? Vermoedelijk zit er een meneer achter het katteneetfestijn. Dezelfde meneer die al voor bijzonder veel overlast in de buurt heeft gezorgd door mensen met de dood te bedreigen, daadwerkelijk met een mes aan te vallen, het zeer luid draaien van muziek en het vernielen van bloemen, planten en tuinmeubilair. Volgens een woordvoerder van de politie wordt de betreffende meneer over twee weken het land uitgezet. Maar ja, men beweert dat al vier jaar. Misschien moet ik mij eerst maar even neer laten steken voordat het hen ernst wordt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!