Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 07, 2005

Ontruiming

Ontruiming

Googlewhack:
stelletje thuisvideo

Gisteren een heerlijk rustig dagje beleeft en vandaag was het al niet veel anders. Toch wel een paar nuttige dingetjes gedaan zoals het lappen van de ramen aan de achterkant van het huis, m'n vingernagels knippen, virussen verwijdert van de harde schijf van mijn computertje dankzij het anti-virus programma AVG en de printer gerepareerd. Kan ik weer wat sollicitatiebrieven en bijpassende CV's uitprinten, morgen. En vandaag kon im m'n moeder een harde kopie overhandigen van de maand juli 2005 van dit weblog. Ben daar meteen maar blijven eten (Boerenkool met worst en gebakken banaan!) om daarna samen met Ferdinand op tijd ons huisje op te zoeken.

Minister Benjamin Netanyahu is afgetreden uit onvrede met het besluit van de Israëlische regering om de Gazastrook te ontruimen in weerwil van de Oslo-Verdragen. Alsof het om een kraakpand gaat. Al laat de manier waarop men te werk gaat meer op die van een kakkerlakken-verdelgingsteam. "Wij willen vrede en wie het niet met ons eens is blazen we in duizend stukjes!"
Rare wezens zijn wij mensen toch.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ibrahim Ferrer en dat van Robin Cook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!