Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 30, 2005

Geslaagd

Geslaagd

"Dat was een geslaagd partijtje, he pap?"
En dat was het. Samer, Marijn, Tylor en Maurits hebben zich prima vermaakt op het verjaarspartijtje van hun vriend en (voormalig) klasgenoot Ferdinand. Zo hebben zij zelfstandig hotdogs gemaakt en verorberd; hebben zij zwaardgevechten gehouden in de slaapkamer en totdat het begon te regenen in de tuin gespeeld. Ook hebben zij (samen met mij!) "Batman Begins" gezien op kijkschijf. Uiteraard met popcorn daarbij.

Terwijl de kinderen speelden kon ik mooi even een paar partijzaken afhandelen die niet al te veel energie (je moet natuurlijk wel alert blijven met kinderen in huis) maar wel wat tijd in beslag nemen. Kom ik daar ook'ns aan toe...

Je zal toch maar tot die 15 procent van de werkenden behoren die tenminste de helft van de werktijd aan het lezen en beantwoorden van e-mails besteedt! Volgens recent onderzoek van Symantec gaat er iets niet goed op de werkvloer. Het lijkt erop dat het aantal e-mail verslaafden het aantal mensen dat in armoede leeft overtreft!

O ja: zijn moeder is helaas niet op haar bezoekrecht-avond verschenen, gisteren. Wel kwam vanmorgen vroeg buurman Dudo nog even langs om wat met m'n zoon af te spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!