Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 20, 2005

Ledigheid

Ledigheid

Uitgeslapen tot het tijdstip dat het werk belde met de vraag of ik vandaag kon invallen; afwas gedaan; gootsteen schoongemaakt; ontbeten; Ferdinand aan het werk gezet met zijn surprise (Zijn eerste Sinterklaas-surprise ooit is geweldig goed geslaagd!); aflevering gekeken van Dr. Who (met Tom Baker!); Administratie op orde gebracht; Video's en DVD's gesorteerd; Wereldberoemde sketch van Abbott & Costello ("Who's on first?") opgezocht op het wereldwijde web; Themalied "Dr. Who" gevonden via een P2P-programma op de pc; Even naar de winkel op en neer voor chips; een kaartje op de bus gedaan; Wedstrijden kijken in het kader van de wereldbeker langebaanschaatsen; kledingkast uitgeruimd; speelgoed opgeruimd; Bureau schoongemaakt; Nieuwe (tweedehands én gratis) monitor op de PC geïnstalleerd; woonkamertafel opgeruimd; boekenkast uitgeruimd en boeken gesorteerd; buurvrouw Johanna ( en kort ook even buurvrouw Hetty) op visite gehad; vuilniszakken gewisseld; Een stel bemodderde gymschoenen schoongemaakt; Was gestreken, gevouwen en opgeborgen; Gestofzuigd; Keuken en woonkamer gezwabberd; gekookt en gegeten. Eigenlijk zouden wij vandaag een keukenkastje isoleren tegen de naderende koude maar liever verbrachten wij onze zondag in ledigheid...

(En de dag is nog niet voorbij..).

Had U ook zo'n lekker ontspannen dagje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!