Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, november 05, 2005

Provider

Provider

Groot voordeel van m'n huidige baan is dat mijn kennis van talen ander dan het Nederlands aardig vooruit gaat. Zo leer ik regelmatig wel een woordje Italiaans, Frans, Spaans of Russisch; kon ik een meneer in het Indonesisch een "fijne reis" wensen toen ik hem met de lift naar beneden stuurde en een groep Litouwers verrassen door in de havenkroeg "Laat ons drinken" in hun eigen taal te laten weerklinken...

Met Engels heb ik al jaren weinig moeite, zolang het niet gaat om al te technisch taalgebruik. Het boek "The cat who walks through walls" van Robert A. Heinlein is boek nummer 18 van dit jaar. Zal ik de 20 nog halen voor het einde van dit jaar? De spanning stijgt ten top...;-)

Vandaag was er absoluut geen sprake van enige spanning bij ons. Vanmorgen Eva opgehaald voor een weekendje bij haar broer en vader en gezellig zitten kletsen met haar moeder. Onderweg naar huis genoten van de eerste verorberde oliebol van dit winterseizoen en wat nieuw ondergoed gekocht voor m'n dochter. Thuis ging zus zitten tekenen en vermaakte broer zich met Lego terwijl papa de stapel met achterstallige administratie kon doorspitten. Gewoon gezellig.

Wij genoten van de kaasfondue en een rustig avondje. Altijd zoveel mogelijk genieten want wie weet wat de dag van morgen brengt? Wellicht weer een onderbreking van de internet-verbinding waardoor dit stukje later dan gepland online is komen te staan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!