Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, december 11, 2005

Hersteld

Hersteld

Was natuurlijk wel even schrikken, die ontploffingen bij Hemel Hampstead, vlakbij Londen, vanmorgen. Gelukkig ging het "gewoon" om een ongeluk en zijn er wonderbaarlijk genoeg geen doden bij gevallen. Mazzel!

Minder mazzel had de moeder van de beste vriend van m'n zoon. Zij trof mij als rechter toen zij met haar zoon en de mijne vandaag de Dungeon bezocht. Hoe vaak kun je de moeder van de beste vriend van je zoon uitmaken voor heks, haar daarvoor ter dood veroordelen én er mee wegkomen? Collega Remco T. werkte fantastisch mee aan het uitje door als in zijn rol van dokter m'n zoon z'n koffertje met gymspullen te overhandigen met de mededeling: "Ferdinand, jij ziet er wel uit als een jongen die later graag dokter wordt: hier heb ik alvast een koffertje vol met dokstersspullen voor je." De blik op het gezicht van vriend Maurits moet onbetaalbaar geweest zijn...:-))

Een relaxt werkdagje (Nog niet een ieder was volledig hersteld van de gevolgen van het afgelopen personeelsfeest!), waarbij het samenwerken met collega Elaine verder werd uitgediept werd besloten met een kort kroegbezoek in het gezelschap van collega's Mike, Remco T. en Wieteke. Als je dan een keertje niet op tijd thuis hoeft te zijn geniet ik daar graag van. Ik heb't toch maar getroffen met m'n collega's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!