Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 10, 2005

Karaoke

Karaoke

Nog immer ietwat vermoeid leg ik zo dadelijk het moede hoofd te ruste. Gisteravond was ik aanwezig bij een historisch uniek evenement: het allereerste Amsterdam Dungeon personeelsfeest! Het werd een avond vol gelach, muziek en drank. Voor sommigen helaas iets te veel van dat laatste...;-)

Dankzij zo'n feestje kom je nog 'ns ergens. Zou uit mezelf niet zo snel in Club 11 terecht gekomen zijn, bijvoorbeeld. Laat staan dat ik zomaar spontaan zou meedoen aan een karaoke-avond.

Collega's Jeroen en Mike bleven gezellig pitten en na een paar uurtjes van diepe slaap ging de wekker weer: tijd om aan het werk te gaan. Helaas voor diegenen die op het feest waren én voor vandaag stonden ingeroosterd werd het een vrij drukke dag in Amsterdams nieuwste toeristische trekpleister. Maar ach, ook dat moet kunnen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!