Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 26, 2006

Boekpresentatie

Boekpresentatie

Het is koud. Terwijl nerveuse echtgenotes van nog nerveusere Friesche ijsmeesters controleren of de Bokma koud staat zitten m'n zoon en ik gezellig bij de sigarenman. Natuurlijk zouden we ook bij één der buren thuis de mail kunnen tsjekken, een weblog bijwerken, online Sudoku kunnen spelen of iets op kunnen zoeken in verband met partijzaken maar dit heeft toch wel iets speciaals.

Gisteren ook lekker gewerkt voor de SP. Ondermeer een produktieve kerngroepvergadering mogen bijwonen waar zowaar een aantal geïnteresseerden was aangeschoven. Naar het zich laat aanzien mogen eerdaags waarschijnlijk twee leden van ons groepje aanschuiven aan de deelraadstafel. Spanning ende sensatie!

Net als de "democratische" verkiezingen in Afghanistan en Palestina.
Ooit konden mensen bij "vrije" verkiezingen stemmen op Adolf H.
Ook toen was de democratie in actie en was een ieder vol lof over het verloop van de verkiezingen. Het blijft eigenaardig om te ontdekken dat mensen weigeren te leren van fouten uit het verleden.

Zowel m'n moeder alsook m'n zoon en ik brachten gisteren een bezoek aan de kapper. Niet alleen voor de laatste buurtroddels maar eigenlijk vooral om het haar in model te laten brengen. Eén van de redenen is het bijwonen van een boekpresentatie vanmiddag. Kan mij niet heugen ooit aanwezig te zijn geweest bij zo'n evenement. Bent U wel eens bij een boekpresentatie geweest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!