Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 27, 2006

Grap

Grap

"Onder Water" is de titel van het debuut van schrijfster Olga de la Fontaine. Gisteren kreeg zij officieel het eerste exemplaar overhandigd door collega-schrijver Kluun. M'n moeder, m'n zoon en ik waren erbij.

Verder was ik gisteren aanwezig bij een werkbespreking waarbij wat harde noten werden gekraakt. Na het naborrelen was collega Marieke zo attent mij op de fiets een slinger richting huis te geven.

Vandaag lekker aan het werk gegaan en ondermeer m'n huis een paar kilo lichter gemaakt. Dit weekend mag Ferdinand gezellig bij oma blijven pitten terwijl papa zorgdraagt voor het beleg op de boterham. Vooralsnog blijft het redelijk wel lukken om het hoofd boven water te houden.

Niet iedereen lukt dat, heden ten dage. Gedeeltelijk door eigen schuld maar steeds vaker door de gevolgen van het kabinetsbeleid. Zelf pleiten de kamerleden voor een volledige compensatie voor de gestegen ziekenfondskosten. Maar dan alleen voor kamerleden. Agnes Kant is tegen. Maar ja, die is dan ook van de SP. U weet wel: dat is dat stelletje oproerkraaiers. Inmiddels staat de partij wel even op de derde plaats in Nederland als het gaat om ledenaantal.

Blijkbaar zijn er meer oproerkraaiers in dit land en zijn zij niet allemaal lid van de Hofstadgroep. De volgende stap in het afglijproces zoals dat in gang is gezet door Verdonk en de zijnen wordt wellicht het verbieden van politieke partijen die zich afzetten tegen het regeringsbeleid. Die maatregel is vaker getroffen...

(Nu maar hopen dat bovenstaande alinea later kan worden gezien als misplaatste grap)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!