Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, januari 25, 2006

Verantwoording

Verantwoording

Het niet hebben van een internet-aansluiting thuis houdt ondermeer in dat je meer tijd hebt voor spelletjes met je zoon. Gisteren werd dat "Vier op een rij Flip Flop". Lollig spel!

Ook lollig was het dat buurvrouw Angélique ouderwets gezellig oop de koffie kwam. Verder kwam buurman Dudo even langs en bracht buurvrouw Natasha een kort bezoekje aan mijn woning.

Waar ik zelf geen bezoekje aan wil brengen is Guantanamo Bay. Volgens geruchten kunnen mensen daar inmiddels geëxecuteerd worden! Waarom denkt de Amerikaanse overheid dat zij van alles mag zonder verantwoording te hoeven afleggen? Het gegeven van de jarenlange CIA-vluchten blijkt geen mythe te zijn en volgens Amerikaanse defensie-specialisten is het feit dat het afgelopen jaar meer Iraakse burgers bij aanslagen om het leven zijn gekomen bewijs voor het feit dat de Amerikaanse interventie een groot succes is.

Nog even.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!