Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 28, 2006

Row your boat

Row your boat

Op http://nieuw.programvergelijking.nl kunt U de verschillende programma's vergelijken van de partijen die in diverse gemeentes en deelraden meedoen aan de verkiezingen van 7 maart aanstaande. Ik nam een kijkje bij Westerpark. Kijkt U even of Uw gemeente of stadsdeel in het rijtje staat? Wellicht kan dat U helpen Uw keuze te bepalen. Of heeft U eigenlijk al gekozen?

Overigens: de keuze "Ik ga niet stemmen want het zijn toch allemaal zakkenvullers" betekent in mijn ogen alleen maar dat U weigert na te denken en liever alleen maar klaagt. Kunt U de keuze om niet te stemmen met goede argumenten onderbouwen dan heb ik niks gezegd...;-)

Gezellig even bijgekletst met buurvrouw Wynona en later op de dag nog staan babbelen met buurvrouw Pieternella. Omdat ik tussen de bedrijven door nog wat tijd over had kon ik nog even naar het huis van de recent overleden Tante Mary: het huis waar de meeste van mijn jeugdherinneringen hun oorsprong hebben. M'n moeder, broer en schoonzus pakten nog wat spulletjes in voordat lieden van de kerk, de daklozenopvang en de inboedelopkoper hun werk kunnen komen doen. Voelde toch weer even een knoop in m'n maag toen ik mogelijk voor waarschijnlijk de laatste keer de buurt uitliep waar ik ooit "blikkie-trap" speelde en met een aantal buurtkinderen een "geheime" verstopplaats had waar wij onze gezamenlijke kostbaarheden verborgen.

De foto's van Tsjechië zijn afgegeven ter ontwikkeling en nu maar wachten op het resultaat. Een ander overblijfsel van onze reis hebben m'n zoon en ik eerder vanavond te gelde gemaakt. Van de opbrengst van onze Tsjechische Kronen gingen wij eten en onderweg werden wij nog hartelijk besprongen door collega Sibel.

Vandaag is ook het een en ander geregeld wat werk, toekomstige partijzaken en bookings betreft. Een goede dag dus. Tevens een dag die eindigde met een potje strijken, de komst van buurvrouw Johanna, het kijken van een aflevering "Buck Rogers", wat administratieve werkzaamheden, het trekken van een kaart uit de serie "Eigenwijsjes" en werd besloten met het gezamenlijk zingen van "Row your boat".

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Dennis Weaver

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!