Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 17, 2006

Bijbelboeken

Bijbelboeken

Gisteren kwam er antwoord van het ministerie op mijn recente vraag aan minister Hans Hoogervorst. Niet echt inhoudelijk maar toch.

Vandaag ging Ferdinand met zijn klas en de jarige juf (gefeliciteerd Monique!) naar de film. Zij gingen naar de film Lepel, een film over vriendschap, vertrouwen en ouderliefde die aantoonde dat er bij ouderliefde niet altijd sprake hoeft te zijn van een biologische band. Zelf was ik op het werk bezig met het nieuwe script voor één van de karakters die ik mag spelen terwijl twee van de nieuwste actrices voor het eerst op de werkvloer ten overstaan van gasten stonden te acteren en dat met zichtbaar plezier deden. Helaas zetten een paar organisatorische probleempjes een kleine domper op de spelvreugde. De dag werd mede daarom besloten met een kort bezoek aan een zekere lokale Ierse kroeg waar het er vandaag extra feestelijk aan toe ging vanwege de viering van St. Patrick's Day.

Zou Wouter Bos in Nederland gestationeerde Ieren ook als allochtonen zien of had hij een andere bevolkingsgroep voor ogen toen hij in Het Parool sprak over zijn gebrek aan vertrouwen in allochtone raadsleden die namens de PVDA zitting mogen nemen in tientallen colleges van bestuur? Misschien moet de Partij van de Arbeid ook maar'ns denken aan het scholen van toekomstige raadsleden want een babbeltje tijdens het eten is wellicht niet voldoende om iemands kwalificaties te kunnen inschatten.

Na het eten met m'n zoon even bij buren Hetty en Vincent langsgeweest voor een gezellig kletspraatje en het uitwisselen van bloemen, schoenen, lollies en bijbelboeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!