Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 30, 2006

Dromenland

Dromenland

In de tram zit een groep Italianen. Een man met een regenboogparapluie in de hand staat bij de uitgang en gebaart hen dat het tijd is om uit te stappen. Klaarblijkelijk betreft het hier toeristen.

Klaarblijkelijk kan Rita Verdonk voor de VVD stemmers weghalen bij Wilders en Pastors. De top van de partij voor Volksverlakkerij Via Demagogie noemt dat gunstig. Persoonlijk weet ik niet of ik mij gevlijd zou voelen wanneer mensen zouden zeggen dat zij graag op mij stemmen omdat zij OOK vinden dat discrimineren een grondrecht moet worden...Rare lui, daar bij de VVD. Maar ja, je moet wat wanneer uit de peilingen blijkt dat je qua aantal zetels bijna wordt ingehaald door De Rode Jehova's. Die je overigens in ledental al voorbij zijn gesneld.

Nu snel ik gauw terug naar m'n zoon om samen met hem Star Trek te kijken op video nadat wij eerst een reguliere aflevering hebben bekeken op Veronica. Oplettende lezertjes zullen trouwens hebben opgemerkt dat er een nieuwe banner bovenaan dit weblog prijkt. Het gaat om eentje van het nieuwe initiatief met de naam Weblognieuws. Zal mij benieuwen wat het oplevert. Tsja, als SP-politicus krijg ik geen geld al vindt een zekere minister het heel erg dat anderen dan politici overheidsgeld krijgen. SP'ers moeten van hem hun vergoeding accepteren. Iets doen uit idealistische overwegingen...dat kan toch zomaar niet!?

Voordat ik hoofdpijn krijg van het nadenken over domme uitspraken ga ik m'n avondprogramma afwerken:
strijken, een samenvatting schrijven van een verslag, WW-formulieren invullen, belastingaangifte doen (nu eindelijk de laatste jaaropgave binnen is!) en op tijd naar dromenland...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!