Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 20, 2006

Winter

Winter

Vandaag is het drie jaar geleden dat Amerika is begonnen met de "bevrijding" van Irak. Miljarden zijn uitgegeven
om de bevolking van Irak te bevrijden van de dictator die daar vermoedelijk met hulp van de VS zelf als leider van het land in het zadel is geholpen. Miljarden zijn uitgegeven om ruim 70 procent van de Iraakse oliehandel in Amerikaanse handen te krijgen. Het kostte miljarden om ruim dertigduizend burgers onvrijwillig naar gene zijde te helpen. Hoeveel miljarden kost het nog voordat iemand een einde maakt aan deze waanzin?

Sommigen mensen roepen uit dat het waanzin is wanneer ik ze vertel dat een normale maandag er voor mij als volgt uitziet: Om half acht opstaan, ontbijt en lunch bereiden; ontbijten, zoon naar school brengen, koffie drinken met buurvrouw of boodschappen doen; werken van half tien tot zeven. Half acht thuiskomen, koken, eten en kwart voor acht de deur uit; relaxen terwijl m'n zoon karateles krijgt en teruglopen naar huis (ongeveer vijfentwintig minuten). Als laatste blijft er ongeveer een uurtje of twee voor het huishouden, voorbereiden voor deze of gene vergadering, half uurtje lezen en dan voor middernacht naar bed. Zo ging het ook vandaag en zo...
...zo eindigt voor mij de laatste dag van de winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!