Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 28, 2006

Loesje

Loesje

Uit diverse onderzoeken zou blijken dat de verspreiding van HIV behoorlijk vertraagd kan worden als alle mannen besneden zouden zijn. Het bericht stond vandaag op Nu.nl en niet op 1 april want anders zou ik er het mijn van denken. Als de oplossing echt zo simpel is dan scheelt dat weer een hoop ellende. Hoewel er een hoop nare dingen in de wereld zijn spreekt AIDS al jaren tot de verbeelding van velen. Het is dan ook een dodelijke ziekte die je in een wip oploopt...Met een half uurtje kan het al gebeurt zijn en ben je geïnfecteerd.

Had vanmorgen een half uurtje te besteden voordat het tijd was om naar het werk te gaan.
Die tijd heb ik gebruikt om de keukenvloer weer'ns onderhanden te nemen. Moet ook af en toe gebeuren. Op het werk kon mocht ik vandaag ook schoonmaken, strijken, opruimen, boenen en boodschappen doen. Maar dan betaald.

Kon niet al te veel treuzelen met naar huis gaan omdat er een vergadering bij mij thuis belegd (belegen?) was in het kader van "Kan de Terrebel niet naar de vergadering dan komt de vergadering naar de Terrebel". Echter, via een bericht op mijn antwoordapparaat vernam ik dat vanwege algehele drukte mijnerzijds (Parbleu?) de afspraak verschoven was naar volgende week...Koel! Kan ik tenminste nog even rustig stofzuigen, verven, spulletjes zoeken en eten voordat ik mag rondlopen op Kings & Queens, een feestje aan de vooravond..eh...-nacht van Koninginnedag 2006.

Ook deze Koninginnedag zullen er ontelbare foto's worden gemaakt die te bewonderen zijn via diverse websites. Om in de sfeer te komen hier alvast een foto van m'n zoon en mij tijdens het werk op de Er Op Uit markt te Haarlem, afgelopen zondag:

230406Haarlem


Verder vindt U hier een link naar foto's van ons meest recente optreden met The Rocky Horror Picture Show.
(Vanaf pagina vijf ziet U daadwerkelijk foto's van het optreden)

Voor in de agenda:
Woensdag 3 mei, 20.00uur kan iedereen die dat wil in groepsverband een stukje schrijven met als thema "Vrijheid van Meningsuiting". Lees er hier meer over. Het evenement vindt plaats aan de Spuistraat 47a
te Amsterdam en is georganiseerd door Loesje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!