Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 22, 2006

Naast

Naast

Zal Rita Verdonk tegenwoordig lekker slapen? Vast wel beter nadat zij mij deze link had gestuurd: http://www.stemrita.nl/ .Zal zij iemand hebben die het ontbijt voor haar maakt?

Na het ontbijt m'n zoon naar school begeleid en een paar boodschapjes gedaan. Thuis nog even afgewassen, een was in de machine gepropt, m'n kasboek bijgewerkt, een paar mails beantwoord en een potje gestreken.

Tsja, toen was het kwart over negen en dus tijd om naar het werk te gaan. Een paar probleempjes van roostertechnische aard waren snel opgelost en tijdens een gesprekje op deze vrij rustige werkdag vertelde collega Femke mij dat zij toevalligerwijs enkele dagen terug, net als ik, begonnen is aan "De Grote Wereld" van Arthur Japin. Een aanrader voor een ieder die mijn gedachten, akties en gevoelens beter wil leren doorgronden. Lachen, niet?

Dat was het ook tijdens mijn voorlopig laatste optreden als "Brad" tijdens "The Rocky Horror Picture Show", als onderdeel van de Meezingbioscoop in Filmmuseum Cinerama, vanavond. Een en ander ging uit van het Amsterdams Festival van de Fantastische Film. Het publiek was errug lawaaiierig. En dat is goed. Niet zo gek ook als je bedenkt dat er een zeker Lawaaiierig jochie in het publiek zat: vriend Heidi was er met zijn vriendin Sai. Ook Peter, die ik ken van mijn recente bezoekje aan de kuststad Cannes. Mijn zoon had besloten dat hij mee wilde en verhoogde met die beslissing mijn vreugde. Zelfs het drankje na afloop deed hij mee. Nog even lekker staan dansen met ondermeer castleden Jessica en (tevens collega) Annelies terwijl Ferdinand vanaf de kant met een appelsapje in de hand het tafereel meewarig stond te bekijken en naar huis.

Hij ligt nu lekker in mijn warme waterbed en ik kruip er zo naast.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Sylvia de Leur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!