Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, mei 29, 2006

Afgezegd

Afgezegd

Een sabbatical noemde buurvrouw Angélique het toen ik haar vertelde dat wij een weekend lang zo goed als onbereikbaar zouden zijn. Gewoon een weekend lang alleen maar Eva, Ferdinand en ik. Broer en zus speelden veel buiten terwijl ik muziek luisterde, las en TV keek. M?n kinderen genoten van het uitzicht over een deel van de stad dat zij niet gewend zijn te zien. Behalve Eva dan misschien: niet zo heel lang geleden haalde zij haar
zusje Dayna op van een verjaarsfeestje bij een meisje hier op de gallerij...Sofie blijkt een paar deuren verderop te wonen als vrienden Gerard en Janine die zo lief waren hun huis ter beschikking te stellen voor mijn mini-sabbatical. Zo lief.

Fer en Eef keken Tita Tovenaar en Inspector Gadget voor het slapen gaan. Hun vader deed datzelfde met Final Destination (Lachen!). Muziek geluisterd. Nynke Laverman. Fado in het Fries. Onlangs angeraden door schooldirectrice Yvonne. Dit weekend angetroffen in de CD-speler op ons tijdelijk adres. Toeval? De braderie in Amsterdam-Osdorp op zaterdag was goed bevallen en de lunch bij oma op zondag was lekker en gezellig. Het potje één op één straatvoetbal tussen vader en zoon en de twee(!) welgemeende afscheidsknuffels van m?n dochter deden mij eens te meer beseffen dat het goed is vader te zijn. Met de blik gericht op de toekomst surfde papa naar http://www.ikea.nl en zoonlief naar http://www.thechopperdome.com

Vanmorgen vanuit ons "schuiladres" even langs huis om vandaaruit naar school te gaan. Daar even wat hand-en spandiensten verricht ten bate van het grote schoolfeest van vandaag. Was na een vermoeiende dag op het werk net op tijd om het einde van het feest mee te maken. Aangezien ook Ferdinand zo moe is dat hij nauwelijks de ene voet nog voor de andere kan zetten karate maar afgezegd.

Vandaag staan wij stil bij de duizenden slachtoffers van de aardbeving op Java

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!