Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 21, 2006

Dromenland

Dromenland

M'n moeder heeft genoten van haar eerste nachtje in haar eigen huis sinds enige weken. M'n zoon is bij haar en genoot mee. Intussen "genoten" wij in de Dungeon van een hectische werkdag die eindigde met het hals over kop vertrekken van ondergetekende richting Schiphol. Had gelukkig stevig geluncht want het avondeten schoot erbij in. In de taxi onderweg even afgeschminkt en een broodje gegeten. Door deze slimme tijdsbesparing toch maar slegs een kwartier later dan gepland aangekomen op Neerlands grootste luchthaven. Daar in het kader van de Schiphol Parade (het personeelsfeest ter ere van het 90-jarig bestaan) de Kleinste Disco Bingo van Nederland mede-gepresenteerd. Errug leuk om weer'ns samen te werken met NonstopRob die eerder ook al m'n collega was bij de minibar op Mysteryland.

Een paar andere collega-artiesten waren zo lief mij met hun automobiel een slinger te geven naar m'n huis. Morgen belooft ook een hectische dag te worden dus nu maar snel - mij niets aantrekkend van corruptieschandalen in het betaald voetbal, noch van de mijnramp in Amerika of het vertrek van Laetitia Griffith uit de Amsterdamse VVD-fractie- naar dromenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!