Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 26, 2006

Postcode

Postcode

"Topdrukte in musea door slecht weer" kopt Nu.nl. Dat kunnen de mensen die gisteren en vandaag werkten in The Amsterdam Dungeon bevestigen: zo vaak hebben wij nog niet rijen bezoekers op straat staan. Vandaag werden zij vergast op de aanwezigheid van de Dungeons nieuwste huisfotograaf: moi! Errug lachen om met zo'n groot, proffesioneel apparaat om de nek de mensen welkom te heten en in het schandblok te zetten. Weer'ns wat anders dan gewoon acteren. M'n voeten waren net hersteld van het op hoge hakken disco-dansen tijdens de mini disco bingo van afgelopen zaterdag maar doen nu weer opnieuw zeer. Ach, het was zeer de moeite waard en mooi dat de Dungeon als werknemer vertrouwen stelde in iemand die van z'n leven nog nooit meer had gedaan dan snapshots nemen van z'n kinderen...

De dag eindigde met kaasfonduen bij m'n moeder en was begonnen met het schrijven van een brief en het verwerken van een stapel strijkgoed met een eigen postcode.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Edouard Michelin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!