Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 25, 2006

Kaartclub

Kaartclub

M'n kinderen maakten mij weer'ns wakker met zelf versgebakken croissantjes. Om negen uur pas! Na ons gezamenlijk ontbijt La Linea gekeken (U weet wel: dat Italiaanse streep-mannetje), een beetje opgeruimd en ruzie gemaakt met m'n zoon voordat wij het weer goedmaakten en Eef en ik samen Ferdinand bij zijn vriend Maurits afleverden. Even lekker spelen in het Sarphatipark en daarna naar de groentwinkel voor een bakje frambozen en een appel. Eva bleek die al zelf te kunnen schillen. Errug knap voor een hummel van vijf! Met m'n dochter samen het verjaarscadeau voor mama alvast in orde gemaakt en genoten van Barbapapa, popcorn en frambozen en het maken van een heuse kralenketting die mijn prinsesje prachtig staat...*SMELT*.

Verder thuis nog even wat was weggestreken en meubelstukken verplaatst en dergelijke. Daarna m'n zoon opgehaald en naar een lokale dependance van sneleetrestaurant De Gouden Bogen gegaan voor het avondmaal. Eva's mama en zusje kwamen ons vergezellen en namen na het eten Fer's zusje mee naar huis. M'n zoon en ik werden blijgemaakt met twee boeken die ons toekwamen via het Bookcrossing-systeem. Errug koel! Het was weer een heerlijk weekend dat weliswaar lichtelijk vermoeiend maar bijzonder fijn was. Als alles volgens plan verloopt krijgen wij straks visite van de voltallige kaartclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!