Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 28, 2006

Schema

Schema

Gisteren had Ferdinand gymles om ook nog naar de schooltuintjes te gaan. Ditmaal nam hij goudsbloemen en sjalotjes mee als oogst. Na school ging hij twee uren aan het werk in Kindereldwinkel Koning Max om vervolgens thuis te werken aan zijn werkstuk over Donald Duck dat volgende week af moet zijn. U begrijpt dat wij hem hebben afgemeld voor de karateles van gisteravond. Vandaag ontving hij uit handen van medewerkster Els het diploma "Volleerd Winkelmedewerker". Goed, niet? Ook heeft hij vandaag Harrie wat laten groeien. Het is een goed joch, die zoon van mij.

Zo liet hij mij vanavond vrij om een vergadering van de stadsdeelraad bij te wonen. Die ging voor een groot deel over de jaarrekening 2o05, een gewichtig financieel document, en over de herprofilering van het Hugo de Grootplein. Dat laatste onderwerp was voor mij met name interessant omdat ik om de hoek ervan woon. Na afloop met een aantal raadsleden nog even de locale horeca gaan steunen. Wat tegenwoordig het café-tarief is voor een Westmalle Trippel weet ik even niet omdat het rondje vandaag voor rekening kwam van onze fractievoorzitter.

De tarieven voor vliegen vanaf Schiphol zullen op korte termijn stijgen en investeringen in geluidswering dalen tot een absoluut minimum; mocht Schiphol wederom de geluidsnormen niet halen dan zal het kabinet simpwelweg opnieuw die geluidsnormen aanpassen. Dat is mijn voorspelling. Het is geen al te moeilijke want onze nationale luchthaven wordt geprivatiseerd.

Het boek van Charles Groenhuijsen met als titel: "Amerikanen zijn niet gek" is boek nummer zeven van dit jaar en dus zit ik nog steeds goed op schema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!