Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juni 05, 2006

Tijden van weleer

Tijden van weleer

Jong Oranje is Europees kampioen voetbal geworden en ik kom net terug van werken in Culemborg na eerst de hele dag aan de reguliere arbeid te hebben deelgenomen. Straks uitgebreid douchen, uitgebreid ontbijten en even chillen voordat de plicht wederom roept.

Organisator Sander was zo aardig om Joyce, één der danseressen, en ondergetekende voor de deur thuis af te leveren na een geslaagd evenement: Crazyland, Erotic Pinkster Vibe in Happy Dayzz. Naast de motorfiets waarmee ik tijdens één van de acts het podium op kwam scheuren zat ik op de achterbank...kan haast niet wachten op de foto's!

Op het feest liep er een jongedame rond die herinneringen opriep: herinneringen waar ik wederom verliefd op werd...Terwijl de lentezon de horizon in schitterende kleuren deed oplichten dacht ik, met de blik gericht op de toekomst, aan tijden van weleer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!