Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 13, 2006

Stom

Stom

Het is oorlog en oorlog is stom.

Gelukkig bestaan er een hoop mensen die onbaatzuchtig anderen helpen aangezien deze wereld op zich al hard genoeg is zonder mensen die het opzettelijk verpesten voor anderen. U kende vast al het systeem "Pay it Forward" dat ik als vaste link in mijn linkerkolom heb staan. Er is ook het programma "Three Wishes" op de Amerikaanse TV-zender NBC, hier te lande uitgezonden door RTL4. In Nederland kennen we de stichting "Doe een wens" die zich inzet om de hartewens te vervullen van kinderen in Nederland in een levensbedreigende situatie. Vaak kan al met heel weinig moeite een kind (en de ouders.verzorgers ervan) héél errug blij worden gemaakt. Dan zijn er ook nog mensen als Oprah Winfrey (ja, ik kijk wel eens naar haar shows. So sue me!) en organisaties als Terre des Hommes en OneMen. Talloze initiatieven zijn er inmiddels ontplooid om deze wereld een betere plek te maken maar ook individueel is er veel te doen maar dat hoef ik U vast niet te vertellen...

De werkdag van vandaag was vermoeiend en met m'n zoon koopavond ingaan was leuk.

Maar ik blijf erbij: oorlog is stom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!