Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 10, 2006

Ik mis hem nu al

Ik mis hem nu al

Wanneer je dan sinds 19 juli niets hebt gehoord van een vriendin in Haifa zijn dit geen opwekkende beelden:
http://yonathanbert.blogspot.com/2006/08/
just-to-give-you-idea-of-devastation.html

Wel opwekkend (vind ik) het idee dat wij na 22 november met een nieuw kabinet te maken hebben:
Staatssecretaris Melanie Schultz van Haegen stopt ermee. Dat wordt nog heel stil zonder haar en zonder Gerrit Zalm, Boris Dittrich en Lousewies van der Laan. Wie komen er nog meer niet terug na 22 november?

De politiek gaat gewoon door: het land dient tenslotte bestuurd te worden, ook tijdens het reces. Zo was ik vandaag bij het kerngroepoverleg van de SP Amsterdam-Westerpark. Het was een volle bak want met één afmelding en één nieuw lid was het niet gedaan: er waren maar liefst twee hele vertegenwoordigers van het stedelijk bestuur aanwezig bij de bespreking van onze plannen.

Eén van m'n zoon's nieuwe plannen is dat hij zich meer bezig gaat houden met modelbouw, een leuke hobby. Nadat wij vandaag zijn moeder hadden opgezocht gingen wij eten bij de mijne waarna ik hem daar achterliet vanwege werk in Hilversum morgen. Ik mis hem nu al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!