Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, oktober 27, 2006

Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

Ontbeten met ontbijtspek, opgebakken zonnebloempitten en kabanossi. Lekker hoor!
Alsof mensen ruiken dat ik een vrije dag heb werd ik reedsch tussen tien en twaalf al zo'n zes keer gebeld met diverse verzoeken. Populair zijn heeft zo z'n nadelen...;-)

De band Klein Orkest was mateloos populair geworden door het liedje "Koos Werkeloos". Kent U dat nog? Een protest tegen de druk om maar te MOETEN werken.

Ook toen al repte het lied over een overheid die maar blijft plukken van de minima en vrijwel uitsluitend de mensen met een inkomen van twee maal modaal of hoger bevoordeeld. Waar kennen wij dat van? 22
November is Uw kans om er wat aan te doen. Grijp die kans! U weet niet waar U op moet stemmen en vindt de vragen van Stemwijzer te suggestief of niet compleet genoeg? Probeer Kieskompas. Maar stem en bedenk waarom of waarop of op wie U stemt.

Als ik mocht stemmen over het leukste wat mij deze dag is overkomen wordt het wel heel moeilijk! Heb met Fer samen een muur geverfd met hulp van leuke visite, hebben twee mooie kasten gekregen van verhuizende buren en hebben lekker gegeten bij oma in gezelschap van m'n achterneef in de achtste graad. Verder een hele hoop telefoontjes mogen ontvangen en plegen. Om nog maar te zwijgen over de binnengekomen e-mailtjes.

M'n reaktievenster lijkt weer te werken en al is Blogger tijdelijk buiten bedrijf vanwege onderhoud waardoor dit bericht nog even niet gepubliceerd kon worden, ik vermaakte mij met het kijkschijfje "Phantom of the Opera".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!