Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 23, 2006

Koopavond

Koopavond

Er waren mensen die mij kenden van Pencak Silat, van m'n werk bij The Amsterdam Dungeon, van mijn werk als raadslid, van de vriendengroep Hippies from Hell en zelfs mensen die mij van TV herkenden. Ofwel: weer aardig wat bekenden ontmoet toen ik gisteren mijnburgerplicht zat te vervullen als lid van Stembureau, district 477. Dankzij de mensen van http://www.wijvertrouwenstemcomputersniet.nl mochten wij gisteren door het handmatig tellen wat langer doorwerken zodat wij eerst tegen elf uur des avonds het stembureau verlieten. Maar mét een stukje appeltaart in de maag. Thanks guys!

Natuurlijk wil ik ook al die mensen bedanken dankzij wie de SP nu de nummer drie in het land is en met name de Partij voor de Dieren en de ChristenUnie feliciteren met hun gewonnen zetels. Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (vrijheid voor wie eigenlijk?) heeft ook een flinke zege behaald maar het zou hypocriet zijn om hem te feliciteren...

Nu even afwachten of de SP serieus wordt overwogen als regeringskandidaat. Aan Wouter Bos zal het niet liggen. Hij schijnt tegenwoordig een samenwerking van PVDA met de SP wel zitten. maar ja, morgen misschien neit meer. Misschien ligt het wel aan zijn recente oproep op ondersteboven.nl om te stemmen op de nummer 80 vna de lijst, Wilma Brouwer, én op hem. Als mensen dat advies ter harte hebben genomen betekent dat ongeldige stemmen...

Ondanks het werken van 7 uur 's ochtends tot elf uur 's avonds gisteren mocht ik toch gewoon op het werk opdraven vanmorgen. Gelukkig kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat ik een half uurtje later dan gepland op de werkvloer werd verwacht. Dankjewel Femke!

Vandaag een beetje geleefd in de vreugderoes die Jan Marijnissen zo mooi omschreef als "Het gevoel van een 10-kilometer schaatser die eenmaal op het hoogste podium zijn vermoeidheid niet meer voelt. Vanuit die roes met de Ferman de stad in geweest op koopavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!