Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 06, 2006

Provider

Provider

Het is duidelijker geworden waar het CDA voor staat: een verdere verslechtering van het Nederlandse onderwijssysteem. Dat wil zij bereiken door studenten in te zetten als leerkracht in plaats van door het vak aantrekkelijker te maken. Indien U dus wenscht dat dit land volledig naar de ratsmodee gaat moet U vooral CDA stemmen.

Onvoorstelbaar ook dat de CDA voorman, Jan Peter Balkenende (wie kent'm niet?) voorstander is van de doodstraf. En dat noemt zich Christen? Maar misschien is hij gewoonweg verschrikkelijk dom en heeft hij gewoon de boodschap van Jezus verkeerd begrepen. Wat een ongelooflijke @#$!&!~*! Op een dag worden mensen zoals onze premier "een Ted Haggart"genoemd... U weet wel: die conservatieve Amerikaanse Bush-fan die zich dominee noemt en zich graag uitspreekt tegen homo's in het algemeen en het homo-huwelijk in het bijzonder en onlangs noodgedwongen uit de kast is gekomen toen een meneer die hij voor zekere diensten betaalde met het verhaal naar buiten kwam.

In veel steden in Europa was het buiten enige uren donker toen massaal de stroom uitviel. Als het goed is kan dat in Amsterdam vanaf 1 januari niet meer gebeuren omdat de hoofdstad's civiele diensten vanaf dan zullen draaien op stroom uit afval. Een goede zaak als U het mij vraagt.

Als U het mij vraagt is het toch wel handig om een kind met z'n tweetjes samen op te voeden. Al is het maar voor het praktisch gemak. Zo is de oppas nu met m'n zoon naar karate waardoor ik rustig een potje kan strijken, dit stukje schrijven, een paar telefoontjes kan plegen, mailtjes kan schrijven en een opzet kan maken voor m'n nieuwe website, nu de oude uit de lucht is gehaald door m'n vroegere provider.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Bülent Ecevit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!