Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juli 01, 2006

Open

Open

Nog even voor de liefhebbers: nog een paar foto's van Erotic Pinkster Vibe van 4 juni jl. Komt net thuis van nog een andere booking: het Foam Club Superbal Click2. Ik mocht daar lekker rondhobbelen en de gasten een beetje vermakenm ondermeer tijdens de Fotobingo Spelshow. Bevriend fotograaf Sahin, buurvrouw/schoolmoeder Ingrid en schoolmoeder Ariadne waren er op mijn uitnodiging. Het feestje begon wat tam maar naar mate de alcohol wat rijk'lijker vloeide kwamen de tongen en voetjes los. Diverse aanwezige dames wilden met mij op de foto dus wie ben ik om hen nee te verkopen? Onderweg erheen telefonisch even heerlijk gekletst met m'n dochter Eva en m'n moeder en m'n zoon welterusten gewenscht en gecondoleerd en gefeliciteerd met de winst van Duitsland op Argentinië...;-)

Na een leuke werkdag (met ondermeer een duoshow met collega Tom als "De Duo-dokters") die begonnen was met m'n zoon iets te laat afleveren op school was dit een goed einde. Leuke nieuwe contacten opgedaan en oude contacten aangehaald.

Ik heb mij dit weekend ook weer wat aangehaald: morgen (lees: vandaag) ook een gewone werkdag. Die zal worden gevolgd door het samen met collega's Mike en Jeroen bijwonen van een toneelstuk met daarin collega Georges, gevolgd door een logeerpartij en weer een dag werken, gevolgd door...meerdere opties staan nog open...