Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 05, 2007

Blindenstok

Blindenstok

"Going Postal" van Terry Pratchett is boek nummer...eh...zes van dit jaar. Op het gebied van mijn voornemen minimaal één boek per maand te lezen doe ik goede zaken...

De NAVO doet ook goede zaken: in twee dagen tijd zijn maar liefst 19 Afghaanse burgers opgeblazen, neergeschoten, danwel levend begraven onder het puin van hun eigen huis. "Wij zorgen ervoor dat de Taliban jullie nooit meer kan bedreigen!" Je kan van de NAVO niet zeggen dat zij zich niet aan hun woord houdt...Nu is het ook wel lastig om als fatsoenlijke Taliban-strijder een baby te bedreigen die aan stukken gereten in een kapot wiegje onder een stapel zwartgeblakerde bakstenen ligt, maar goed. It's a mad world...

Daarom laten m'n zoon en ik ons graag afleiden met een bezoekje aan de lokale kermis. Wij vermaakten ons kostelijk gisteravond en hebben dankzij wat kortingsbonnen slegs enkele euro's uitgegeven. Ook zijn we nog even bij buurvrouw Hetty langsgeweest. Natuurlijk deden we dat allemaal pas na het uitslapen en uitpakken. (Het verslag komt eraan. Nog even geduld!)

Uitpakken doet de nieuwe regering ook. Bijvoorbeeld met het plan om de zorg verder uit te kleden door ondermeer rollators, krukken en blindenstokken uit het basispakket te halen. Tsja, wanneer je van plan bent in een ongeluk je ogen kwijt te raken kun je vanaf dat moment al prima sparen voor je eigen blindenstok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!