Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 20, 2007

Koel


Ons weekend was geweldig! Niet alleen mijn kinderen, Eva, Dayna en Ferdinand hadden een hoop lol met hun zelfgemaakte speeltuin. Ook Lisa, het 5-jarig nichtje van een buurvrouw, vermaeckte zich met schommelen, het eten van druiven en kleuren. In de uurtjes dat zij samen waren werden Lisa en Fer's zusjes zulke goede vriendinnen dat zij papieren met namen en tekeningen uitwisselden:"Zo denk je aan me als ik op vakantie ben!" ☺SWEET!!☺ Een belangrijk project dit weekend was het aanpassen van de fiets zodat ook Polly, Eva's lievelingspop, mee kon op de fiets. Van papier, een veter en drie stokjes construeerde de Ferman een voorzitje.

Mama, oma en oppas Suus en natuurlijk diverse buren merkten op dat het er allemaal errug gemoedelijk aan toe ging en dat plezier hebben niet per sé geld hoeft te kosten. Op bijgaande foto ziet U de drie trots poseren bij de fiets waarop zij alledrie hebben leren fietsen. Errug koel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!