Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juni 04, 2007

Alleen

"Wat gemeen! Nou wil ik dood, gaat het niet! Zelfs papa wil mij niet doodmaken...". Magic: The Gathering werd gisteren gespeeld door m'n zoon, ikzelf, Bas en Vincent onder toeziend oog van buurvrouw Wynona. Het is een kaartspel dat tot verrassende uitspraken kan leiden.

Niet geheel tot mijn verrassing zijn de kinderen de nacht in de tent goed doorgekomen. Daardoor konden wij een potje spelen met het Dora kaartspel. Dankzij dit kaartspel pikken de meiden ook nog'ns een paar woordjes Engels op. Zoals "Key" en "Book", "Binoculars" en "Boat" (""Boot"op z'n Nederlands maar dan met zoenlippen" vertelde papa.)

Eva en Dayna verzorgden niet alleen hun eigen ontbijt maar ook dat van hun broer. Ze te vragen koffie te zetten voor papa gaat nog wat te ver...;-)

Het was niet ver lopen naar het grasveld bij de kinderboerderij waar een tent stond waarin een heuse musical werd opgevoerd door kinderen uit de buurt. M'n kinderen zaten geboeid en soms ook glimlachend te kijken maar of ze iets hebben opgepikt van de boodschap? Die luidde: "liefde is belangrijker dan goud".

Jammer dat nog niet iedereen doordrongen is van die boodschap want mensen die er in geloven zijn nooit alleen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!