Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 13, 2007

Een

Voetballen, blikkie trap, trefbal, sudoku's maken met stoepkrijt en hockey zijn zo een paar van de activiteiten waarmee de kinderen van de tussenschoolse opvang zichzelf vermaken. Uiteraard zijn de jongelui ook veel bezig met jumpstyle: U weet wel: Op en neer springen, schoppen en draaien op muziek die iets minder agressief klinkt dan de gabbermuziek van indertijd maar er verder veel op lijkt. Ja, "jumpen" is een hot item op schoolpleinen.

Muziek is even een "hot item" in weblogland. Althans bij de logs die ik lees. Ga dus zelf ook maar een stukje aan het onderwerp wijden. Misschien is het de lezer al'ns opgevallen dat ik graag mag luisteren naar Uriah Heep, een echte jaren '70 (hard)rockband hoewel zij ook een aardig bluesje spelen. Verder heb ik aardig wat David Bowie in de collectie, evenals Bruce Springsteen. Van de iets latere muziek luister ik graag naar bands als The Smashing Pumpkins en The Eels. Het gesproken Engels van Anne Clark vind ik heel mooi. Ben ooit naar een concert van haar geweest in de Melkweg, met m'n zoon samen, zo'n zes maanden voordat hij werd geboren. Z'n moeder was ook mee. Verder staan in de jukebox U2, Nat King Cole, Golden Earring, All About Eve, Stravinsky, De Dijk, The Proclaimers, Bob Dylan, The Psychedelic Furs en In Tua Nua. En nog enkele honderden anderen...

Hoewel honderden anderen vrijwel dagelijks worden ontvoerd, wereldwijd, lijkt toch de meeste (media-)aandacht uit te gaan naar Madeleine McCann. Inmiddels zijn er virtuele posters verschenen op Second Life en kwam er een anonieme tip binnen bij de redaktie van De Telegraaf die aangaf waar haar lijk zou liggen.

Liefst zou ik nu in m'n bed liggen maar heb helaas te veel te doen. Terwijl ik aan de slag ga met een kleine verbouwing, het huishouden en het doornemen van raadsstukken nadat wij daar gisteravond fractie-overleg over hadden laat ik U achter met een puzzeltje:

In de rechterkolom van dit weblog ontstaat bij het archief van deze maand een zin. U kunt nu gaan bedenken hoe de zin uiteindelijk wordt...

Verder kunt U aan mij opgeven wat de zin voor volgende maand moet worden. Mits U het mij niet al te moeilijk maakt ga ik de uitdaging graag aan...Voor een Albanese zakkenroller was het niet moeilijk de hand te leggen op het horloge van George Junior. Niet dat het voor de Amerikaanse president nu zo'n ramp is dat hij z'n horloge kwijt is want volgens mij heeft Bush er meer dan een...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!