Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juni 09, 2007

Mijn

Slegs 14 procent van de Amsterdammers weet dat 14 020 het gemeentelijk informatienummer is. Lokale zender AT5 deed een test naar "Antwoord" (zoals het systeem heet) waaruit bleek dat de service-verlening verre van optimaal is. De gemeente erkent het probleem en geeft zelfs aan dat er eigenlijk geen verschil is met de huidige situatie van één servicenummer per stadsdeel. Toch wil de Centrale Stad dat ook stadsdeel Westerpark meedoet aan het project en er in trapt...eh...stapt voor het luttele bedrag van zo'n 36.000 euro per jaar. De opstartkosten bedroegen 8 miljoen euro. Ik vind dat een hoop geld voor een project dat vrijwel zeker niet werkt.

Vandaag heb ik ook niet gewerkt. Tegen de verwachting in was ik een dag vrij. Die heb ik benut om verschillende klusjes in huis op te knappen, naast een uiltje...

Ooit heb ik besloten het leven te leiden dat ik zelf wilde en mij zo weinig mogelijk te laten beïnvloeden door wat anderen van mij willen. Deintengevolge mag m'n leven wat chaotisch zijn en niet echt standaard maar in elk geval is het mijn.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Paul ter Beek en dat van James "oom Jim" W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!