Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 13, 2007

Binnentuin

Er is van alles over U, de lezer, bekend. Misschien heeft U uit privcacy-overwegingen geen AH-bonus pas en voorkomt U daarmee dat Justitie kan zien dat U bleekmiddel en nagellakremover heeft gekocht. Maar helaas: U bent nietemin verdacht omdat U bij de bibliotheek een boek over elementaire scheikunde heeft geleend en bij de videotheek naar de documentaire over Che Geuvara heeft geïnformeerd. Bovendien zal eerdaags blijken via Uw OV-chip-kortingspas dat U in een maand tijd maar liefst twee maal in Rotterdam ben geweest waar het hoofdkantoor van de Socialistische Partij zetelt. Bovendien was daar, op beide dagen dat U er ook was- de beruchte actievoerster Krista van Velzen aanwezig.

U heeft dus heel wat uit te leggen op Uw lokale centrum voor Terrorismebestrijding, Het LCT.

Of bent U toevallig zo iemand die gelooft dat terroristen makkelijker kunnen worden opgepakt als iedereen verplicht een AH-bonuskaart moet aanschaffen?

Voorlopig kan ik zelf helegaar niets aanschaffen want m'n geld is op. Punt is alleen dat ik geen tijd heb voor fulltime-werk en dat bij part-time werk alleen maar m'n ww-uitkering wordt verlaagd. Uiteraard wil ik geen crimineel worden dus vandaar een telefoontje aan de Voedselbank rrtdaags.

Vooralsnog hebben wij gisteren heerlijk gegeten: Vrienden Bas en Elsa trakteerden op een etentje waarbij ook vrienden Vincent en Jessica bij aanwezig waren. Later op de avond kon ik thuis even knuffelen met vrienden Gerard en Janine en nog later op de avond kwam buurvrouw Hetty even op de borrel. Tussendoor keek ik met m'n zoon een aflvering uit de serie "Robin of Sherwood" om vanmorgen met hem de stad in te gaan voor het omwisselen van een restantf Deense Kronen in Euro's en vanmiddag en potje Magic: The Gathering te spelen in de binnentuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!