Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, augustus 31, 2007

Werkervaring

Opeens zijn er zomaar weer een paar dagen voorbij...Tsja, dat krijg je als je op woensdag-middag gaat shoppen met je moeder en je zoon, met de buurvrouw gaat zitten jammen op de woensdagavond na gitaarles, donderdags een Engelse vriendin meezeult naar leuke plekjes in de stad en dezelfde avond eindigt in de kroeg aan de overkant waar behalve Sebbi en haar vriendin Caitlin geen toerist zich waagde. Buurvrouw Hetty en haar man Vincent en buurvrouw Winonah waren erbij dat de Engelse dames hun (voorlopig!) afscheid van Amsterdam vierden met een paar afzakkertjes...Wat zij niet beseften was dat een Engelse borrelmaat ongeveer 15 mililiter bedraagt en een nederlandsche 35...Dat zullen zij vanmorgen op de weg terug naar Engeland wel hebben gemerkt! ;-)

Tussen de bedrijven probeer ik leuke dingen te doen met m'n zoon, zoals een potje darten of gezellig samen een video'tje kijken en probeer ik tevens weer aan de bak te komen. Heb zelfs sollicitaties uitstaan voor de baantjes van schoonmaker en verkoopmedewerker! Al zou ik ergens maar een half-jaar contractje uit kunnen slepen. Dat geeft mij dan weer de financiële lucht en een paar maanden de tijd om op zoek te gaan naar een baan die meer geschikt is voor iemand met mijn interesses, achtergrond, opleiding en werkervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!