Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, augustus 15, 2007

Wezen

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of Wesley Sneijder al dan niet verkocht zou gaan worden aan Real Madrid en is het belangrijk om te weten in hoeverre de geruchten rond de transfer waar waren en is het belangrijk om te weten waarom ons eerst werd medegedeeld dat de deal niet doorging om later te horen te krijgen dat hij wél een gratis cursus Spaans krijgt aangeboden van zijn nieuwe werkgever. Natuurlijk is het belangrijk om te weten of illusionist Hans Klok al dan niet homosexueel is of hij al dan niet fysiek intiem is (geweest) met Pamela Anderson wat de vraag laat: Is hij gewoon bisexueel of valt hij op mannen én op Pamela of proberen beiden wat aandacht te kweken voor de shows van Hans waar Pamela in assisteert?


Eerlijk gezegd zal het mij allemaal worst wezen want momenteel geldt: eigen besognes eerst! Ben dus maar weer begonnen met het aanboren van mijn netwerk om voor mezelf en m'n kinderen een betere situatie te scheppen. Zo was ik gisteren in Zaltbommel bij entertainment-vrienden Bas en Anita die mij nog een aardige foto toonden van een Terrebel die zich vrij gelukkig schijnt te prijzen in gezelschap van een paar aardige dames:

















Ook zo'n aardige dame is buurvrouw Janouschka. Met haar en haar man Bart vanavond op straat nog even staan kletsen over mogelijke kansen op de arbeidsmarkt. M'n zoon en ik kwamen net terug van de bioscoop waar wij keken naar "The Fantastic 4: Rise of The Silver Surfer." Gave film, koele special effects en liefde en vriendschap overwinnen alles...Eerder op de dag spraken wij op verschillende plekekn in de stad en op verschillende tijdstippen op straat met buurman Billy, vriendenkoppel Heide en Sai en vriendin Janice. Onderweg naar m'n eerste gitaarles sinds enige weken sprak ik nog even kort met "tante Marie", het duivenvrouwtje. Jammer dat ik niet betaald krijg voor het kletsen met elke bekende die ik op straat tegenkom...Dat zou me wat moois wezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!