Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 08, 2008

Spelen

Natuurlijk is kinderjuf spelen en ervoor zorgen dat opgeschoten jongetjes andere opgeschoten jongetjes niet al te hard slaan minder leuk dan boeven vangen en dat is toch uiteindelijk waarvoor je bij het korps gaat. Toch? Het is in ons land blijkbaar zo geregeld dat de politie kan doen waar die zin in heeft. Een loonsverhoging van 8,75 procent over de komende twee jaar voor langmeelopende dienders vindt men niet voldoende. Minister ter Horst maakte er 9,25% van plus een eenmalige bonus van 300 euro bruto voor ongeveer 16000 agenten. Nog niet voldoende. Er puur moedwillig voor zorgen dat de voetbalklassieker Ajax-PSV niet door kan gaan...(al blijft het natuurlijk belachelijk dat een potje voetbal niet gespeeld kan worden zonder de aanwezigheid van honderden agenten)? Nog niet voldoende. Waar nemen de heren en dames in het blauw dan wél genoegen mee!? Ruim de helft van hen zit al op anderhalf maal modaal. Wie het weet mag het zeggen.

Mijn kinderen zijn in elk geval sneller tevreden dan sommige dienstkloppers. Zo gingen Ferdinand, Eva en ik vandaag met het veerpont van Amsterdam-centraal naar Amsterdam-Noord en weer terug en aten wij een ijsje. Thuis mocht ik met m'n zoon een potje poolen op de PC en met m'n dochter een spelletje Winnie de Poeh-kwartet spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!