Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 06, 2008

Wij gaan op Berenjacht

Voor diegenen die er ontzettend nieuwsgierig naar zijn: Het onderwerp van m'n "date" was er niet vandaag maar haar moeder wel en dat maakte veel goed...



















Op deze foto ziet U voormalig collega Elaine met in haar handen niet haar eigen dochter maar die van voormalig collega Femke die onverwacht ook aanwezig was op de lunchafspraak vanmiddag. Evenals voormalig collega René. Verder nog zo'n half dozijn oud-collega's van The Amsterdam Dungeon mogen weerzien. Mijn tijd daar was toch wel een hele leuke hoor maar wat geweest is is geweest.

Wat ook gezegd kan worden van wederom een heerlijk weekend.

Zo heb ik gisteren met m'n drie kinderen het gezellige Amsterdamse buurtje "De 9 straatjes" bezocht. Natuurlijk liepen wij even bij de Gamekeeper naar binnen. Gewoon voor de gezellie, een paar Magic-kaartjes en een spelletje Twister spelen op het daartoe bestemde vloerkleed. Later huppelden de drie bijkans naar het zwembad, ondanks de regen en vermaakten mij en elkaar met hun gespartel om daarna een frietje te gaan eten:



















Bij de lokale fastfoodtent moesten wij zo lang op onze bestelling wachten dat de kinders als goedmakertje niet alleen een gratis ijsje kregen maar zelfs hoogspersoonlijk en geheel zelve de ijsjes-maakmachine mochten bedienen. Baie nie-warm!



















Het spelletje-voor-het-slapen-gaan werd Pokeren en zodoende kon Superfer zijn pas aangeschafte zet fiches inzetten en met zijn leraar-kwaliteiten zijn zusjes de beginselen van het Pokerspel bijbrengen. Aandoenlijk.

Dat was het ook toen zus Eva even later in bed voorlas uit "Wij gaan op Berenjacht".

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Charlton Heston

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!