Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 03, 2008

Toekomst

M'n zoon en ik proberen ons nuttig te maken in de woning van de op vakantie zijnde buurvrouw Winonah. Zo repareerden wij een keukenla, zetten haar CD-collectie op volgorde en zorgden voor een nieuw leertje in de badkamerkraan. Dat zijn toch fijne dingen voor de mens.

Fijn voor dit mens is de aanschaf van een heuse echte gitaar, hedenmiddag. Gitaarleraar Rob stond mij bij in het maken van de juiste beslissing. Een gitaar moet niet alleen goed voelen maar ook goed klinken. Dat-ie er leuk uitziet is hoegenaamd van geen belang. Het is bijna als het zoeken naar een partner. Ook in dat geval moet je niet alleen uitgaan op het uiterlijk.

De film-klassieker Metropolis zag er al leuk uit maar nu in Argentinië de verloren delen zijn gevonden zal-ie er nog gaver uitzien. Die Fritz Lang had toch maar een vooruitziende blik in zijn film over de toekomst!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Pater Jan van Kilsdonk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!