Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 29, 2009

CV

"Daar word ik heel vermoeiend van" zou m'n oud-collega uit Almere gezegd hebben. Dan heb ik het niet alleen over m'n bezoek aan het kantoor van het DWI vanmorgen ("Meneer, ik zal U ontmoedigen een aanvullende uitkering aan te vragen.") maar ook over een telefoontje van de verzekeringstussenpersoon ("Nadat ik eindelijk alle papieren weer had doorgestuurd en alles in orde leek werd ik een half uurtje later gebeld dat ze de oorspronkelijke stapel toch hadden gevonden en dat die bij een ander op het bureau lag. Binnenkort is alles in orde." Vooral dat laatste heb ik iets te vaak gehoord).

Natuurlijk gebeuren er ook volop leuke dingen in het leven. Zo kwam ik zomaar op straat en in het wild ende zo de moeder tegen van een vroegere klasgenoot van m'n zoon. Bij haar thuis twee uren zitten bijkletsen en theedrinken. Ook de afspraak gemaakt om voortaan wekelijks samen Pilates-oefeningen te doen. Doe je wat voor oefeningen dan ook in je eentje dan is het al gauw "ik voel me niet zo lekker" of "Hé, is er niet iets leuks op TV?". Desnoods ga je opeens die doos foto's die al 12 jaar bovenop de kast ligt uitsorteren en inplakken. Alles om maar uit te komen onder het oefenen.

Ferdinand oefende vandaag Latijn en Wiskunde met zijn mentor, buurman Vincent. Het leek er even op dat het mijn zoon ontbrak aan motivatie of dat een of ander ander leerprobleem zich voordeet. Volgens de bardame die wij gisteren spraken na afloop van de oudergesprekken "is hij gewoon dertien.". Zij zou best wel eens gewoon gelijk kunnen hebben...

Gitaarles ging ook lekker voor mij vandaag al deed mijn leraar zijn beklag dat ik nooit zomaar één stijl hanteer; bij elk liedje dat ik speel gebruik ik een andere speltechniek. Tsja, in m'n werk ben ik ook niet bepaald eenkennig. Kijkt U maar'ns op m'n CV: Hier en hier.

De link van vandaag toont wat verslavende behendigheidsspelletjes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!