Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 15, 2009

Jong

Iedereen heeft een plekje op de wereld en iedereen laat sporen na. Sommige sporen kruisen elkaar en soms gaan die sporen verder als één om soms ook later weer uit elkaar te gaan. Soms worden sporen gewist maar zelden doelbewust.

Nadat een paar prangende vragen van mij beantwoord zijn hoop ik eindelijk te kunnen genieten van een beetje rust want de laatste paar weken doe ik niet graag over...

Vandaag kreeg ik, naast een fraai antwoord van de KPN eindelijk antwoord van de Postbank én ontving ik een vergoeding van Ymere voor de aanschaf van een nieuwe waterkoker. Erg netjes! Het e-mailbericht van de Postbank was voor mij wat lastig te lezen door een aantal storende grammaticale fouten. Niet dat mijn Nederlands perfect is -verre van dat- maar wanneer communicatie je vak is zou dat toch iets beter moeten. Iets wat ik dan ook heb aangegeven op het bijgevoegde enquête-formulier.

Zou er ook een enquête zijn gehouden onder de Utrechtse bevolking over de vraag of er al dan niet een monument moest komen voor de slachtoffers van het "trapincident"? Toch vreemd; Mensen die hun leven hebben gegeven voor de Nederlandsche Staat wachten soms decennialang op erkenning; mensen die letterlijk slaven waren van de Nederlandsche Staat moesten daar een eeuw op wachten en de slachtoffers van de Politionele Acties "moeten niet zo zeuren want dat de Nederlandsche Staat Raymond Westerling veel geld betaalde om hele dorpen uit te moorden is al zoooo lang geleden...". Het is niet altijd eerlijk verdeeld in de wereld.

Intussen is de buurvrouw na een paar uurtjes van samen gitaarspelen naar huis en ligt m'n zoon een beetje in de lappenmand met een zere keel, hoofdpijn en lichte verhoging. Het arme jong.

De link van vandaag is een site die verschillende nieuwsberichten van diverse sites combineerd en netjes in een categorie plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!