Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 20, 2009

Kleenex

Twee studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben gespiekt bij hun tentamens en trapten een hoop rotzooi toen zij daarop werden betrapt. Hierop besloot de schoolleiding voortaan gediplomeerde beveiligers in te huren als surveillant en de jongens in kwestie uit te nodigen voor een gesprek.

Pardon!? Onmiddellijk -én zonder diploma- wegsturen die twee, het incident aan hun ouders doorvertellen en Randstad bellen om te zeggen dat je hysterisch was en die beveiligers helemaal niet nodig hebt. Zijn ze nou helemaal belatafeld!?

Bij de jongens en meisjes van ondermeer de Postbank en de KPN ben ik daar inmiddels van overtuigd, gezien hun onvermogen tot het onderhouden van klantcontact. Mijn verzekeringstussenpersoon belt mij inmiddels vrijwel dagelijks om mij te vertellen dat Reaal (waar mijn inboedelverzekering is ondergebracht) maar niet terugbelt.

Je zou er bijna ziek van worden. Soms is het handiger om de griep te hebben. Dat kun je deels voorkomen door het innemen van Vitamine C. Mandarijntjes eten terwijl je de griep hebt heeft weinig zin omdat het een preventief middel is. Daardoor is het drinken van bijvoorbeeld vers sinaasappelsap tijdens het ziek zijn net zo nuttig als het installeren van een ABS-syteem in een vrachtwagen die al in het ravijn ligt.

M'n zoon ligt nog op de bank bij oma en samen keken wij naar de inauguratie van Barack Hussein Obama als 44e president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij is niet de enige president die een leuke dag had; ik kan mij zo voorstellen dat nog een president de dag van z'n leven had: de president-directeur van Kleenex...


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Gerrit van der Valk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!