Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 29, 2009

Oppassen

Natuurlijk was er weer een hoop ellende in de wereld te bespeuren. Bijvoorbeeld in Columbia met een man die jarenlang zijn dochter opsloot in de kelder, haar misbruikte en kinderen bij haar verwekte. Een ander meisje werd misbruikt door haar moeder met goedkeuring van haar vader en er vielen 19 21 22 doden tijdens een WK-kwalificatie-duel toen een muur instortte. Dat las ik zojuist allemaal via diverse nieuwssites.
Het hele weekend deden wij alsof er geen nieuwszenders bestonden. Zo gingen wij naar de bouwmarkt en bespaarden een paar tientjes door geen stellingkast te kopen. Wat ook weer een hoop gesjouw bespaarde. Wij (ik zeg wel "wij" maar eigenlijk bedoel ik "m'n zoon") hingen wat planken op, plaatsten een paar haken zodat de gordijnen mooi open kunnen blijven staan en hingen een leeslamp boven de bank.

Uiteraard keken wij een paar afleveringen van Mork & Mindy op kijkschijf en speelden een spelletje. Ditmaal was het pool-biljart.























Poolen in de woonkamer van een huis met een totaal-oppervlakte van 39m2 kan dus gewoon:






















Natuurlijk heeft m'n zoon netjes z'n huiswerk gedaan (Latijn) en werd er een wasje gedraaid.

De wereld draait door en wij ook als we niet oppassen.

De link van vandaag is de trailer van "Where the wild things are" die wij in Nederland kennen als "Max en de Maximonsters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!