Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 19, 2009

Staat

Ben een beetje moe van het strijken, schrijven over maatschappelijke misstanden, thee drinken met de buurvrouw, gitaarspelen met een andere buurvrouw en o ja...werken. Dus vandaag maar een kort logje over de huisdieren:

M'n zoon en ik spelen een potje darts en worden wat meewarig aangekeken door Toos en Moos. Als er een pijl naast het bord in de muur beland schrikken ze even op. Wanneer ik moet uitgooien op dubbel drie en die zowaar bij de eerste poging tref uit ik spontaan een vreugdekreet. Toos en Moos vinden het nu wel welletjes en laten weten toch eindelijk wel eens wat eten te willen hebben. Dat doen ze door richting het potje met het gele deksel te zwemmen dat vlak buiten het aqaurium op dezelfde plank staat. *

*Sorry, wij hebben geen katten en kunnen daar dus ook niet over schrijven. Maar goudvissen zijn ook leuk. Toch?

De link van vandaag biedt de mogelijkheid tot het converteren van vele mogelijke bestanden in vele anderen: Doc naar PDF, Wav naar MP3, Avi naar WMV,...you name it!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Natasha Richardson

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!